KutnohorskoDnes.cz
KutnohorskoDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Kutnohorský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Kutnohorský deník - sport Zdroj: Kutnohorský deník - sport |

Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

18. 5. 2024 | Na jednom místě a přehledně přinášíme výsledky víkendových zápasů dalšího jarního kola fotbalových soutěží dospělých. Od nejnižších soutěží po Českou fotbalovou ligu. A to včetně střelců branek. Jak si vedl váš oblíbený tým? Nebo jeho konkurenti?

Čeští hokejisté drama nepřipustili, Mrázek vychytal první nulu v reprezentaci

17. 5. 2024 | Čeští hokejisté porazili na domácím mistrovství světa v Praze Rakousko 4:0, posunuli se s 12 body z pěti utkání do čela skupiny A a zajistili si postup do čtvrtfinále. Dvěma body za gól a asistenci se na tom podíleli útočníci Dominik Kubalík a David Tomášek. Brankář Petr Mrázek udržel ve 14. zápase v národním týmu první nulu. Další utkání čeká svěřence trenéra Radima Rulíka v sobotu opět od 20:20 proti Velké Británii. ...

Nečas přiletí na MS, do Prahy dorazí v sobotu. Češi budou čekat i na Pastrňáka

17. 5. 2024 | Martin Nečas posílí české hokejisty na domácím mistrovství světa. Útočník Caroliny Huricanes po konci v play-off NHL nasedl na letadlo a zamířil z Ameriky do Prahy. K týmu by se měl připojit v sobotu. Trenéři národního týmu budou ještě čekat, jak dopadne Boston s Davidem Pastrňákem a Pavlem Zachou.

Česko - Rakousko 4:0. Pohodová výhra a jisté čtvrtfinále. Sledovali jsme on-line

17. 5. 2024 | Čeští hokejisté porazili v pátém utkání na mistrovství světa nevyzpytatelné Rakušany hladce 4:0 a zajistili si postup do čtvrtfinále. Na konci první třetiny otevřel skóre Ondřej Kaše z trestného střílení a po slepených gólech Dominika Kubalíka a Jakuba Fleka vedli Češi po dvou třetinách 3:0. V posledním dějství pojistil výhru David Tomášek. Čisté konto vychytal ve svém druhém vystoupení na turnaji Petr Mrázek. Zápas jsme sledovali v on-line přenosu. ...

Hrabal si nekopne půl roku, Velim musí zaplatit pokutu dvacet tisíc

17. 5. 2024 | Disciplinární komise Středočeského fotbalového svazu se na svém dalším zasedání zabývala nedohraným utkáním krajské I.B třídy mezi celky Ostré a rezervou Velimi. A padaly vysoké tresty, i když byly na nejnižší hranici. Velimský Marek Hrabal dostal stopku na šest měsíců, velimský klub musí zaplatit pokutu dvacet tisíc korun. Utkání bylo kontumováno ve prospěch Ostré.

Kam na fotbal: Kutnou Horu čeká těžká šichta. Hostí jasného vítěze z Milína

17. 5. 2024 | Fotbalová sezona nabrala na dramatičnosti, okresní celky sehrají ve svých soutěžích další zápasy a diváci mohou vybírat z pestré nabídky. Zachraňující se Kutná Hora bude mít tuze těžkou práci, hostí totiž jasného vítěze krajského přeboru z Milína. Vrdy budou chtít získat další potřebné body do tabulky I.A třídy v domácím souboji s Horkami. V neděli se pak divizní fotbalisté Čáslavi urvat tři body potřebné k setrvání v soutěži v utkání s Turnovem. ...

Kába cup uzavřel v Budiměřicích první polovinu, do finále jde Slovan Poděbrady

17. 5. 2024 | /FOTO/ Čtvrtý turnaj z osmi má odehrán jubilejní desátý ročník fotbalového Kába cupu, který se uskutečnil v krásném areálu v Budiměřicích. Mladší žáci zde nastříleli úžasných dvaaosmdesát gólů. Postup do finále slaví Slovan Poděbrady, Kostelec nad Černými lesy a sdružený tým Chotětov/Horky.

Kutnohorská Klimeška bude v sobotu hostit korfbalové finále

17. 5. 2024 | V sobotu 18. května bude hlavní hala Sportovního areálu Klimeška v Kutné Hoře patřit korfbalu, jehož velké finále zde proběhne od 10 do 18 hodin. Sportovní fandové se mohou těšit hned na čtyři utkání o medaile ve třech kategoriích. Součástí akce bude také bohatý doprovodný program zaměřený také na prevenci.

Kozlové hlásí posily. Po Všetečkovi přišel od zlínských Beranů Martin Lang

17. 5. 2024 | Hokejový tým SC Marimex Kolín se chystá na svou pátou sezonu v Chance lize. Nic nechce podcenit a do svých řad shání nové akvizice. Čerstvou posilou je Martin Lang, který se v minulé sezoně probojoval se zlínskými Berany až do finále soutěže.

Tajný fanoušek v civilu. Kaut neměl telefon od Rulíka, těší se na Poborského

17. 5. 2024 | Loni touhle dobou se proháněl po ledě v českém dresu a plnil plán kouče národního týmu. Hokejista Martin Kaut věřil, že by se i letos mohl podívat na mistrovství světa. Jenže pozvánka nepřišla. „Klukům moc fandím, přál bych jim medaili, ale favorit na zlato je pro mě Švédsko,“ řekl 24letý útočník Pardubic.

Pod lízátky si zahrají školáci Kolína a Mladé Boleslavi. Gratuloval i Matějovský

16. 5. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Týmy z Kolína a Mladé Boleslavi ovládly v jednotlivých kategoriích finalový turnaj McDonald‘ s Cupu pro severní část Středočeského kraje. Zajistily si tak účast na celorepublikovém finále prestižního klání školních týmů.

Kuželkáři pořádají tradiční memoriál. Půjde o jubilejní čtyřicátý ročník

16. 5. 2024 | Kuželkářský oddíl TJ Sparta Kutná Hora pořádá na své čtyřdráhové kuželně jubilejní čtyřicátý ročník Memoriálu Františka Nocara. Jedná se o soutěže 1 x 120 hs pro muže, ženy, dorost a neregistrované a to v termínu od 27. do 31. května.

FOTO: Atletické přípravky zahájily krajský přebor družstev, áčko skončilo čtvrté

16. 5. 2024 | V Benešově se uskutečnilo 1. kolo krajského přeboru družstev přípravek. Pro všechny chlapce a dívky ročníků narození 2013, 2014 a 2015 byly připraveny tři disciplíny - běh na 50 m, skok daleký a hod kriketovým míčkem, závěr pak patřil štafetě na 8 x 100 m. Už mimo soutěž družstev byl ještě před vyhlášením výsledků zařazen běh na 600 m. Závodů se zúčastnilo celkem 147 dětí z 8 atletických oddílů, v celkovém pořadí 15 družstev skončila Kutná Hora A na 4. místě a Kutná Hora B na 9. místě. ...

Tříbodový brankostroj. Češi na MS v hokeji přestříleli Dánsko 7:4

15. 5. 2024 | Čeští hokejisté si připsali další body do tabulky pražské skupiny na mistrovství světa v ledním hokeji. Po divokém průběhu porazili soupeře z Dánska 7:4.

Osobnost Deníku Tomáš Marc se po čtyřech trefách rozhodl, že už žádný gól nedá

15. 5. 2024 | /FOTO/ Zápas patřil hlavně jemu. Šestatřicetiletý fotbalista Tuchoraze Tomáš Marc režíroval výhru svého mužstva v utkání okresního přeboru s posledními Cerhenicemi. Jeho tým vyhrál jasně 7:0 a právě Marc nastřílel soupeři čtyři góly. A všechny už do přestávky. Titul Osobnost Deníku ho nemohl minout.

Osobnost Deníku Jan Knobloch nakoukl do Slavie, teď dává góly ve třetí třídě

15. 5. 2024 | /FOTO/ Jeho kariéra je hodně bohatá a pestrá, prošel několik zajímavých štací, nakoukl pod pokličku prvoligových klubů, hrál i na Slovensku. Nyní válí čtyřicetiletý fotbalista Jan Knobloch za mužstvo Slovče ve třetí třídě. Vrátil se tam, kde s fotbalem začínal. V posledním utkání se mu povedl vydařený kousek, dal čtyři branky v zápase a jeho tým porazil Kněžice 4:1. Zkušený matador se stal Osobností Deníku. ...

Osobnost Deníku Tomáš Beran začínal jako gólman. Teď dal pět gólů v zápase

15. 5. 2024 | /FOTO/ Jako dorostenec nastupoval v bráně, poté se přesunul do pole. A asi udělal dobře. Fotbalista Nových Dvorů, které hrají okresní přebor, nasázel soupeři pět gólů v jednom utkání. „Večer jsme to společně se spoluhráči řádně oslavili,“ usmíval se Tomáš Beran, který se díky tomu stal Osobností Deníku. Jeho tým porazil v dalším kole soutěže Sedlec jasně 7:0.

Sparta zdolala Baník a má titul na dosah. Slovácko je zpátky ve hře o Evropu

14. 5. 2024 | Fotbalisté Sparty vyhráli v utkání 3. kola skupiny o titul nad Baníkem 2:1 a výrazně se přiblížili obhajobě mistrovské trofeje. Úřadující šampioni z Letné mají v čele tabulky sedmibodový náskok před Slavií, kterou čeká středeční zápas doma s Plzní. Pokud "sešívaní" zaváhají, bude Sparta s předstihem slavit zisk titulu.

Opičí taneček, fotka s první dámou. Showman Jágr si ukradl MS v Praze pro sebe

14. 5. 2024 | V reprezentačním dresu už dávno nezáří, přesto stále baví české fanoušky. Jaromír Jágr dokáže pobláznit hokejový národ stejně, jako to dělal na mistrovství světa v Praze před devíti lety. A ani při tom nemusí být na ledě. Uznávaná legenda během zápasů českého nároďáku zásobí sociální sítě zábavnými videi ze skyboxu 02 areny, ty jsou teď hitem internetu.

OKRES: Nové Dvory předvedly kanonádu, lídr ze Suchdola se na tři body nadřel

14. 5. 2024 | Fotbalisté Nových Dvorů předvedli v dalším kole okresního přeboru na hřišti Sedlece kanonádu domácím nasázeli sedm banánů. Pětkrát se trefil Tomáš Beran. Hattrick nastřílel zručský Zeman, na body to ale v zápase s Tupadly nestačilo. Lídr ze Suchdola se hodně nadřel na tři body v utkání s Chotusicemi, po další výhře je u témě jistým vítězem soutěže.



Zpravodajství KutnohorskoDnes.cz

V Kutné Hoře proběhne 8. června Den dopravy v PIDžamu

V sobotu 8. června se uskuteční Den dopravy v PIDžamu v Kutné Hoře. V průběhu odpoledne pro vás bude připraven bohatý doprovodný program a samozřejmě se můžete těšit na nová vozidla v barvách PID. Aby to nebylo ale líto těm, kteří si potrpí spíše na ...

VZP: Dobrou zprávou z oblasti prevence je rostoucí účast na screeningových programech

Klíčovou roli v úspěšnosti léčby onkologických onemocnění hraje včasný záchyt nemoci. Dobrou zprávou proto je rostoucí počet návštěvníků u všech třech ...

Více než 30 milionů korun míří na podporu malých obcí Středočeského kraje

Radní včera schválili 64 žádostí o dotaci na rozvoj malých obcí do 2000 obyvatel. Největší dotace míří na intenzifikaci ČOV Měšice (1 999 000 Kč). Zám ...

V Čáslavi startuje mezinárodní cvičení uživatelů gripenů Lion Effort

Ode dneška až do 27. května bude 21. základna taktického letectva Čáslav hostit mezinárodní letecké cvičení Lion Effort 2024 (LE24), kterého se zúčast ...

Aplikace PID Lítačka představuje unikátní vyhledávač tras nové generace

Aplikaci PID Lítačka pro cestování v Praze a Středočeském kraji využívají každý den stovky tisíc lidí. Představuje tak nepostradatelný nástroj pro kaž ...



Sobota 18.5.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes